Fordon

Permec Group levererar produkter till motor och transmission. Vår styrka idag ligger på rotationssymmetriska detaljer, främst axlar med höga krav på värmebehandling och precisionskrav. Vårt breda kunnande inom gruppen gör att vi framåt även ser andra komponenter som möjliga likväl som kort-serier och prototyper.

 

Försvar

Partnertech Karlskoga AB har varit en viktig kugge i försvarsindustrin i Karlskoga i många år. Komplexiteten på produkterna är hög, med många olika processer involverade. Vår förmåga att möte dessa krav har gjort oss till en unik leverantör mot andra segment med liknande förväntningar.

 

Hydraulik

Höga krav på precision tillsammans med flexibilitet och kostnadseffektiva processer är det som gör Permec Group till en stark partner på hydraulikdetaljer. Vår kunskap inom svarvning, fräsning och ytbehandling tillsammans med våra möjligheter inom montage och provning  gör att vi tillsammans med våra kunder hittar optimala lösningar för avancerade produkter.

 

Industri

Rullningslager, optik, lasersystem samt olja och gas är ett urval av andra branscher som vi levererar till idag. Alla dessa kunder utvecklar våra förmågor att bli mer kostnadseffektiva, vässa våra ytkrav, bearbeta i svåra material samt även hitta nya processer tillsammans för att lösa komplicerade krav.