Permec Group söker nya medarebetare

Lediga Tjänster

Permec Group söker nya medarbetare. Nedan visas lediga tjänster hos PartnerTech Karlskoga AB. 

Klicka på knappen under den tjänst som du är intresserad av för att komma till annonsen och söka tjänsten.

PartnerTech Karlskoga AB

Vi på PartnerTech Karlskoga AB är stolta över att vi har en av Sveriges modernaste och största anläggningar för avancerad skärande bearbetning. Vår mission är att vi ska vara våra kunders strategiska och prioriterade partner och tillhandahålla hög kompetens inom vårt affärsområde.

Våra produktionsanläggningar finns i Karlskoga och Filipstad och består av ca 85 CNC styrda bearbetningsmaskiner med upp till 15 axlar. Till det består våra anläggningar av moderna utrustningar för oförstörande provning och optisk mätning. Vi jobbar ständigt med att utmana oss för att utvecklas och lever i en värld där förändringar ses som förbättringar.

Vi levererar produkter främst till försvarsindustrin, men även inom energisektorn samt fordonsindustrin, vilket ställer höga krav på oss som leverantör, varvid vi är certifierade enligt ISO 9001och ISO 14001.

Vi är idag ett medelstort företag som redan gjort första delen av tillväxtresan, vi vet vad som krävs och har investerat mycket senaste åren.

Produktionschef

En av våra Produktionschefer har tagit steget vidare i företaget och byter roll, därför har vi nu en vakans som ska fyllas.

Som Produktionschef på PartnerTech får du en viktig och spännande roll där arbetet handlar om att planera och genomföra det operativa arbetet i ledning av en grupp medarbetare om ca 30 – 40 personer. Produktionschefen ingår i en grupp om totalt fyra personer med motsvarande uppdrag och dessa rapporterar till företagets Operations Manager. Rollen är utvecklande och bred med varierande arbetsuppgifter, såväl operativt som administrativt och med många kontaktytor både internt och externt.

CNC-Operatörer

Teamtekniker

Nu söker vi två teamtekniker mot svarvning och två teamtekniker mot fräsning som kan ta oss med på vår resa mot nästa nivå. Som Teamtekniker ansvarar du för uppstart av artiklar i produktionen. Du är mottagare av nya artiklar för produktion som överlämnas från teknikavdelningen och kvalitetsavdelningen. Du agerar som produktionsstöd åt CNC-operatörer och samtidigt får du möjligheten att vara verksamhetens tekniska support i de dagliga utmaningarna.

SQA – Supplier Quality Assurance

PartnerTech Karlskoga AB söker just nu en Kvalitetsingenjör med inriktning Inköpskvalitet/SQA. Vi letar efter dig som har intresse för kvalitetsfrågor, stimuleras av betydande eget ansvar och vill vara med och säkerställa att företagets leverantörer uppnår kvalitetskraven på köpta artiklar och tjänster. PartnerTech Karlskoga AB tillverkar, monterar och köper produkter med svåra toleranser och höga kvalitetskrav i olika material.

Produktionstekniker till Teknikavdelningen

PartnerTech växer och anställer nya medarbetare.

Vi söker just nu framtidens produktionstekniker som kan ta oss med på vår resa mot nästa nivå. Gillar du variation och innovation samt att ha möjligheten att lämna arbetsplatsen då och då och få träffa våra kunder och många olika människor i jobbet? Eller är du en person som föredrar att jobba på plats med dina kollegor?

Tekniker till vår Kvalitetsavdelning

PartnerTech Karlskoga står inför en spännande framtid där din insats kommer att spela en viktig roll för vår framgång.

Därför söker vi nu Tekniker med fokus på verifiering till kvalitetsavdelningen. Arbetet handlar om att skapa förutsättningar för en säker, effektiv och kvalitetssäkrad process. Vi söker dig som vill bidra och utvecklas i det moderna företaget.

Mätrumsoperatör

Planerare

PartnerTech Karlskoga AB är just nu inne i en expansiv period och söker nu Planerare till vår planeringsavdelning

Jobbet som Planerare erbjuder många varierande arbetsuppgifter och en möjlighet att till viss del påverka sin roll, planera och lägga upp sitt arbete själv. Du kommer att ha många kontaktytor, där du förväntas kommunicera internt inom hela verksamheten och externt med leverantörer och kunder. Ditt fokus kommer utöver kund- och tillverkningsorderhantering också att vara leveransbevakning samt inköp av material.

Examensarbete Rebranding – från underleverantör till teknologiutövare

Examensarbete – Bättre optimerad kapitalbindning i den kraftiga tillväxtsituationen

Examensarbete till PartnerTech Karlskoga – Öppen intresseanmälan

Intresseanmälan för att jobba på PartnerTech Karlskoga

Click here to add your own text

Click here to add your own text