Permec Group söker nya medarebetare

Lediga Tjänster

Permec Group söker nya medarbetare. Nedan visas lediga tjänster hos PartnerTech Karlskoga AB. 

Klicka på knappen under den tjänst som du är intresserad av för att komma till annonsen och söka tjänsten.

PartnerTech Karlskoga AB

Vi på PartnerTech Karlskoga AB är stolta över att vi har en av Sveriges modernaste och största anläggningar för avancerad skärande bearbetning. Vår mission är att vi ska vara våra kunders strategiska och prioriterade partner och tillhandahålla hög kompetens inom vårt affärsområde.

Våra produktionsanläggningar finns i Karlskoga och Filipstad och består av ca 85 CNC styrda bearbetningsmaskiner med upp till 15 axlar. Till det består våra anläggningar av moderna utrustningar för oförstörande provning och optisk mätning. Vi jobbar ständigt med att utmana oss för att utvecklas och lever i en värld där förändringar ses som förbättringar.

Vi levererar produkter främst till försvarsindustrin, men även inom energisektorn samt fordonsindustrin, vilket ställer höga krav på oss som leverantör, varvid vi är certifierade enligt ISO 9001och ISO 14001.

Vi är idag ett medelstort företag som redan gjort första delen av tillväxtresan, vi vet vad som krävs och har investerat mycket senaste åren.

Underhållstekniker

Produktionsledare

Mättekniker

Bli en Nyckelspelare i Vår Framgångsresa hos PartnerTech!

PartnerTech expanderar och välkomnar två nya medarbetare till vårt Team för mätteknik. Vår företagskultur präglas av engagemang, kunskap och dedikation, och vi tror att din insats kommer att vara betydande för vår fortsatta framgång. Hos oss får du möjlighet att vara en del av en dynamisk arbetsmiljö där utmaningar ses som möjligheter till förbättring.

Bli vår nästa stjärna inom Oförstörande provning (OFP)!

SQA – Supplier Quality Assurance till PartnerTech Karlskoga

CNC-operatörer, med inriktning svarv, för natt- eller 2-skift

Kvalitetstekniker

CNC-Operatörer

Examensarbete till PartnerTech Karlskoga – Öppen intresseanmälan

Intresseanmälan för att jobba på PartnerTech Karlskoga

Click here to add your own text

Click here to add your own text