Permec Group söker nya medarbetare

Lediga Tjänster

Permec Group söker nya medarbetare. Nedan visas lediga tjänster hos PartnerTech Karlskoga AB. 

Finns ingen tjänst utannonserad, fyll i så fall i formuläret nedan så återkommer vi när en passande tjänst blir ledig!

CNC-Operatör

1. Om oss
PartnerTech Karlskoga AB har en av Sveriges modernaste anläggningar för avancerad mekanisk tillverkning och är en del av Permecgroup. Kärnan i verksamheten är bearbetning och tillverkning av produkter för försvarsindustrin och fordonsindustrin. Denna unika kompetens och erfarenhet drar vi nytta av för kunder inom allt fler industriella områden där höga krav ställs på en hög förädlingsgrad. Vi jobbar kontinuerligt med att ha rätt kunskap och kunna hantera komplex bearbetning i svåra material.
Produktionen är uppdelad i avdelningar svarvning, fräsning och montering. Maskinparken består av ett 60-tal CNC-maskiner samt övrig utrustning.
Vi som arbeter på PartnerTech Karlskoga AB anser att resultat skapas genom engagemang, kunskap, förtroende och samarbete. PartnerTech går mot ökad beläggning och behöver förstärka med operatörer både på kort sikt och lång sikt.

2. Vad vi erbjuder dig
PartnerTech erbjuder dig intressanta och stimulerande arbetsuppgifter i ett företag som står inför en spännande framtid där din insats kommer att spela en viktig roll för vår framgång. Vi söker just nu nya medarbetare med olika sorters kompetens till vår tillverkning. Vi söker medarbetare för begränsad anställning men också för tillsvidareanställning.

3. Din profil
Du är en serviceinriktad, ansvarstagande och ordningssam person som har ett stort engagemang. Vi ser gärna att du har en CNC-utbildning, något års arbetslivserfarenhet, erfarenhet av datorer och goda kunskaper i svenska och engelska. Du bör ha körkort, då det kan förekomma arbetsfördelning mellan våra orter.

Låter detta intressant så är du välkommen med din ansökan via mail till: jobb@permec.se märk ansökan med CNC-operatör.

4. Övrigt
Urval sker under ansökningstiden. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Behöver vi hjälp och stöd tar vi själva kontakt med en leverantör.

Önskar du mer information är Du är välkommen att kontakta:
Tonny Petterson, Produktionsledare, 073-668 10 93
Ari Niittymäki, facklig företrädare, IF Metall, 070-5603719

Jobbansökan

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer

Ämne

Ditt meddelande

CV

Brev